Thema Werkgroep

Thema Werkgroep (TWG)

De Thema Werkgroep (TWG) is een enthousiaste commissie die bestaat uit vier leden van CPJ Groningen. Het doel van de TWG is de christelijke identiteit van de vereniging extra tot uitdrukking te laten komen. Dit doen wij door leerzame, (ont)spannende en vooral ook gezellige activiteiten te organiseren. Op deze manier proberen we samen onze relatie met God te versterken en verder op te bouwen. Het leuke hiervan is, is dat je door deze activiteiten andere CPJ-ers (nog) beter leert kennen. Dit kan naar aanleiding van een film zijn, of middels een thema-avond. Ook dit jaar heeft de Thema Werkgroep weer een aantal activiteiten op de planning staan. Hierbij alvast een voorproefje op de activiteiten die voor het seizoen 2018/’19 op de planning staan.

Gespreks-/thema-avonden:
Dit jaar willen wij eens in de acht weken bij elkaar komen om een thema of een actueel onderwerp met elkaar te bespreken. Wij doen dit niet alleen door middel van een kringgesprek, we proberen er afwisselende avonden van te maken. Dit kan door middel van een spel, een korte film met daarbij vragen/stellingen of onder het genot van een hapje en een drankje. Stel je kunt niet elke avond of je kunt maar één keer komen, schroom niet om te komen want ook dan ben je van harte welkom.

De volgende data voor deze avonden kunnen jullie alvast noteren:
• 23-09-2018
• 18-11-2018
• 27-01-2018
• 24-03-2019
• 19-05-2019

Thema dienst:
In het najaar van 2018 zijn wij voornemens ons jaarlijks terugkerende thema dienst te organiseren. Omdat de dienst de afgelopen twee tot drie jaar minder goed is bezocht, willen wij dit jaar samenwerking gaan zoeken met een andere kerkgemeente om te kijken of wij in samenwerking met anderen de thema dienst in stand kunnen houden maar vooral ook nieuw leven in kunnen blazen. Uiteraard zijn ideeën hierover ook altijd welkom. Het zal een laagdrempelige dienst zijn waarbij iedereen (gelovig, zoekende, twijfelende of niets van dat alles) van harte welkom is. Ook ouders, broers, zussen, vrienden en overige familieleden die niet lid zijn van CPJ zijn ook van harte welkom bij deze dienst. Na de dienst is er natuurlijk gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie of thee.

Kerstmaaltijd + Kerstnachtdienst:
Traditiegetrouw gaan wij ook dit jaar met elkaar eten tijdens kerstavond met aansluitend een bezoek aan een kerstnachtdienst. De locatie voor de maaltijd en de kerstnachtdienst wordt t.z.t. middels de kmk, facebook en e-mail gepubliceerd.

Spreker:
Begin 2019 zijn wij voornemens Jan van der Zee uit te nodigen als spreker. Een exacte datum en locatie hiervoor is nog niet vastgelegd, houd hiervoor de kmk, e-mail en facebook in de gaten. Het is zeker de moeite waard om bij deze avond aanwezig te zijn.

Excursie
Op 13 april 2019 willen wij met elkaar op excursie. De exacte invulling van deze middag/avond is nog niet bekend. Mocht je hiervoor ideeën hebben laat het ons weten.

We nodigen jullie allemaal uit te komen op onze activiteiten, lid of geen lid, of je nu wel of niet gelooft. Iedereen is van harte welkom. Heb je goede ideeën voor activiteiten of lijkt het je leuk om mee te helpen bij een activiteit, neem gerust contact met ons op.

Tot ziens op onze activiteiten!

Groeten van de Thema WerkGroep

Contactgegevens
De Thema Werkgroep bestaat uit Krista Berghuis, Tjeerd Westra, Marjelle Schutter en Arjan Bijsterveld. Zij zijn te bereiken via het algemene e-mailadres van CPJ Groningen (cpjgroningen@hotmail.com).