Thema Werkgroep

Thema Werkgroep (TWG)

De Thema Werkgroep (TWG) is een enthousiaste commissie die bestaat uit vier leden van CPJ Groningen. Het doel van de TWG is de christelijke identiteit van de vereniging extra tot uitdrukking te laten komen. Dit doen wij door leerzame, (ont)spannende en vooral ook gezellige activiteiten te organiseren. Op deze manier proberen we samen onze relatie met God te versterken en verder op te bouwen. Het leuke hiervan is, is dat je door deze activiteiten andere CPJ-ers (nog) beter leert kennen. Dit kan naar aanleiding van een film zijn, of middels een thema-avond.

We nodigen jullie allemaal uit te komen op onze activiteiten, lid of geen lid, of je nu wel of niet gelooft. Iedereen is van harte welkom. Heb je goede ideeën voor activiteiten of lijkt het je leuk om mee te helpen bij een activiteit, neem gerust contact met ons op.

Tot ziens op onze activiteiten!

Groeten van de Thema WerkGroep

Contactgegevens
De Thema Werkgroep bestaat uit Tjeerd Westra, Marjelle Schutter, Arjan Bijsterveld en Maaike van Ramshorst. Zij zijn te bereiken via het algemene e-mailadres van CPJ Groningen (cpjgroningen@hotmail.com).