Bestuur

Voorzitter
Zjane Plas

Ik ben Zjane Plas, kom oorspronkelijk uit Rottum maar woon nu op kamers in Groningen. Vlak voor de zomervakantie heb ik de hboopleiding dier- en veehouderij afgerond. Dat is ook mijn grootste passie, boeren. Het hebben en verzorgen van dieren en daar de resultaten van terugzien is voor mij de drijfveer om daarvoor te kiezen. Mijn ouders hebben helaas geen bedrijf thuis dus zal ik eerst aan het werk gaan bij Accon Avm, een accountant bedrijf voor agrariërs. Daarnaast zal ik natuurlijk wel op boerenbedrijven blijven werken, zoals o.a. bij mijn vriend thuis.

Penningmeester
Cor Peter Feitsma

Een hele goeie dag! Mijn naam is Cor-Peter Feitsma en ik ben 25 jaar. Kom uit Houwerzijl en heb samen met mijn moeder een akkerbouwbedrijf met aardappels, gerst, tarwe, suikerbieten en gras. Ik vind het prachtig om met de bodem om te gaan en de gewassen te verzorgen. Voor de afwisseling bedien ik één keer per vijf weken de beamer in de kerk van Zoutkamp, zit ik in de jongerenraad van de Rabobank en ben ik penningmeester van CPJ! Ik doe mijn best om de financiële kant te beheren, van sponsoring schuurfeest tot de contributie die er over een aantal weken weer aan zit te komen. Het mooie van de CPJ is, is dat je het eerste jaar aspirant lid bent en dus geen contributie betaald! Maak daarom zoveel mogelijk mensen lid!

Secretaris
Hendrikje Hoogkamp

Ik ben Hendrikje Hoogkamp, 22 jaar jong. Momenteel woon ik nog steeds bij mijn ouders op de boerderij in Warffum. In februari volgend jaar heb ik, zoals nu op de planning staat, de opleiding Sociaal Pedagogische afgerond en heb ik hopelijk een baan gevonden in de gehandicaptenzorg, waar ik veel voldoening uit haal.
Maar daarnaast geniet ik ook van het leven op de boerderij en de rust en ruimte daar omheen. Om mijn hoofd leeg te maken, vind ik het dan ook fijn om een grote wandeling te maken met mijn hond langs de weilanden. Ik ben al een hele tijd lid van de CPJ, maar vanaf september mag ik mijzelf secretaris noemen van deze leuke en gezellige vereniging. Ik heb er veel zin in en we gaan er een mooi jaar van maken met z’n allen!

 

Het Dagelijks Bestuur van CPJ Groningen is te bereiken middels via cpjgroningen@hotmail.com.