Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Jeroen Groothoff
Hoi, ik ben Jeroen, ik ben 24 jaar en ik woon al mijn hele leven in een klein dorpje net boven Groningen genaamd Garmerwolde. Ik ben opgegroeid op het loonbedrijf van mijn vader en ben daar langzaam aan steeds meer bij betrokken geraakt en na een heel aantal jaren gevoetbald te hebben op de zaterdagmiddag heb ik de knoop een paar jaar geleden doorgehakt om bij mijn vader aan het werk te gaan. Na de opleiding loonwerk op het AOC Terra in Groningen die ik in september hoop te hebben afgerond, zal je mij dus nog meer op het land en op de weg vinden.

Ellouise Sybenga
Mijn naam is Ellouise, ik ben 23 jaar oud en woon in het mooie dorp Westerwijtwerd. Inmiddels bijna afgestudeerd van de studie Human Resource Management aan de Hanze Hogeschool. Verder ben ik veel te vinden bij de paarden bij ons achter het huis en heb ik een bijbaan bij de AH in Groningen. Drie jaar geleden ben ik in de Activiteiten commissie gestapt. Middels de activiteiten van CPJ wil ik graag leden met elkaar in contact brengen. Mocht je nog leuke ideeën hebben voor een activiteit dan zou ik het leuk vinden als je dit met ons wilt delen! Tot ziens op een van onze activiteiten.

Inge van Drie
Mijn naam is Inge, en ik woon samen met mijn ouders en zussen op een boerderij in Bedum. Ik ben dit jaar afgestudeerd voor de opleiding Dier en Veehouderij aan het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Ik help graag mee op de boerderij met melken en alle andere werkzaamheden. Eén keer per jaar doen mijn zussen en ik, elk met een koe, mee aan de Groninger Rundvee Show in Bedum. Verder rijd ik elke week op mijn paard. Een paar jaar geleden ben ik voor de Activiteiten Commissie gevraagd. Ik vind het leuk om me in te zetten voor de leuke activiteiten die worden georganiseerd. Zijn jullie nieuwsgierig naar een activiteit? Kom dan snel een keer langs!

Paul van Ramshorst
Moi, mijn naam is Paul van Ramshorst. 23 jaar oud en werkende als tekenaar/constructeur in in de weekenden nog steeds op de boerderij(en). Naast werk ben ik vaak te vinden in de sportschool of zwembad om zo toch mijn dagelijkse beweging te krijgen. Tja een zittend beroep is toch niet echt bepaald ideaal voor een boerenzoon. Daarnaast ben ik werkzaam als vrijwilliger bij verschillende organisaties en evenementen. Ik hoop dat ik een goede inbreng kan brengen binnen CPJ op het gebied van activiteiten. Daarbij hoop ik dat de leden uiteraard ook weer een goed seizoen tegemoet gaan. Tot ziens op een van de activiteiten.

Zjane Plas
Hallo, mijn naam is Zjane Plas, ik ben 21 jaar en woon nu nog in de stad Groningen. Ik ben vooral in het buitenland opgegroeid, namelijk in Roemenië en Oekraïne. Toen we weer terugkwamen naar Nederland gingen we in het kleine Rottum wonen. Daar ben ik in contact gekomen met boeren en ben ik dier- en melkveehouderij gaan studeren in Leeuwarden. Voor stage moet ik vanaf september naar Zwolle toe waar ik daar doordeweeks te vinden ben. Inmiddels zit ik nu een klein jaartje bij de activiteitencommissie van CPJ. Dit is een hele leuke en gezellige groep. Samen organiseren we hele leuke activiteiten en voor jullie! Ik hoop jullie dan ook daar te zien!

 

De Activiteitencommissie staat altijd paraat als je een goede tip hebt. Ook voor vragen en/of opmerkingen staan ze je graag te woord. Ze zijn te bereiken via het algemene e-mailadres van CPJ Groningen (cpjgroningen@hotmail.com).