Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Jeroen Groothoff
Hoi, ik ben Jeroen, ik ben 27 jaar en ik woon al mijn hele leven in een klein dorpje net boven Groningen genaamd Garmerwolde. Ik ben opgegroeid op het loonbedrijf van mijn vader en ben daar langzaam aan steeds meer bij betrokken geraakt en na een heel aantal jaren gevoetbald te hebben op de zaterdagmiddag heb ik de knoop een paar jaar geleden doorgehakt om bij mijn vader aan het werk te gaan. Na de opleiding loonwerk op het AOC Terra in Groningen die ik in september hoop te hebben afgerond, zal je mij dus nog meer op het land en op de weg vinden.

Ellouise Sybenga
Mijn naam is Ellouise, ik ben 27 jaar oud en woon in het mooie dorp Westerwijtwerd. Inmiddels bijna afgestudeerd van de studie Human Resource Management aan de Hanze Hogeschool. Verder ben ik veel te vinden bij de paarden bij ons achter het huis en heb ik een bijbaan bij de AH in Groningen. Drie jaar geleden ben ik in de Activiteiten commissie gestapt. Middels de activiteiten van CPJ wil ik graag leden met elkaar in contact brengen. Mocht je nog leuke ideeën hebben voor een activiteit dan zou ik het leuk vinden als je dit met ons wilt delen! Tot ziens op een van onze activiteiten.

De Activiteitencommissie staat altijd paraat als je een goede tip hebt. Ook voor vragen en/of opmerkingen staan ze je graag te woord. Ze zijn te bereiken via het algemene e-mailadres van CPJ Groningen (cpjgroningen@hotmail.com).