Wie zijn wij?

CPJ staat voor Christelijke Plattelands Jongeren. CPJ Groningen is een jongerenvereniging met een christelijke inslag voor jongeren uit de provincie Groningen. Het doel van de vereniging is om christelijke plattelandsjongeren samen te brengen, om ervaringen en meningen met elkaar te delen, maar vooral voor heel veel gezelligheid. De leeftijd van de leden ligt ongeveer tussen de 16 en 36 jaar.

Door de vereniging wordt een breed scala aan activiteiten georganiseerd. Dit varieert van gespreksgroepen tot schuurfeesten en van het gezamenlijk bezoeken van een kerkdienst tot skiweekenden. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd in samenwerking met andere verenigingen in de provincie, zoals het volleybaltoernooi in samenwerking met de GrAJK. De meeste activiteiten vinden plaats op de vrijdag- of zaterdagavond. In de agenda staat een overzicht van de aankomende activiteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar CPJ Groningen en haar activiteiten? Je bent van harte welkom, evenals je vrienden, om een keer tijdens een activiteit langs te komen! Daarnaast kun je voor één jaar een gratis aspirant-lidmaatschap aangaan waarbij je CPJ Groningen goed kunt leren kennen, zonder ergens aan vast te zitten. Je ontvangt dan iedere maand via de mail een uitnodiging voor de activiteiten. Ook krijg je het verenigingsblad ‘Kort Maar Krachtig’ toegestuurd, wat eens in de twee maanden verschijnt. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het aanmeldformulier in en wordt een jaar lang gratis aspirant-lid! Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met het bestuur.